Followers

Teringin nak jadi model muslimah


Wahhh . Mcm gedik je kan title post hana . Actually , hana mmg tringin nak jadi model muslimah . I always follow blog model2 nyy . Sejak bila hana tmbul minat nak jadi model nyy ? Sejak hana dapat tau senior2 at skolah hana ramai yg jadi model . Hana pun tringin jgak nak jadi mcm diorang . But , tkde pluang lagi . Model2 smua cantik , but hana biasa2 je . Seriusly , klu diberi pluang utk jadi model muslimah , hana akan buat yg tbaikk sbb tu mmg impian hana . Impian yg blum dpat dicapai . My mum , hana tringin sangat2 nak jadi model muslimah . Bila la impian hana akan tcapai eik ? Now , umur hana 16 . Next year SPM . After SPM , what will I do ? Klu hana tak dpat jadi model , jadi jurusolek pun tkpe . Hana suka tgk owg cantik2 . Klu boleh , start dr skrg hana nk cari job tu . Untuk mnambahkan duit poket . Bukan apa , nnti my parents tak pyahla kluarkan duit utk support my study . Adk2 hana pun tgh blajar lagi . Bnyak duit yg nak kluarkan utk support their study . Hana tringin nak ada duit sndiri sbb tu la hana cari job but until now , satu job pun tak ssuai untuk hana . Sokay , mana nak tau . If 1 day ada rezeki utk hana . InsyaAllah . Korang tlg doakan utk hana eik . Thanks for reading <3 . Love u all !
Post a Comment