Followers

Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz

Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz


*KLIK BANNER*

Jom join duo mega giveaway oleh Fiqa Nsz dan Adam Faiz!
Hadiah Gempak habis!
16 hadiah untuk dimenangi seperti hp case, kain pasang sutera vietnam, kemeja, produk kecantikan, koleksi baju, topup dan banyak lagi!

cepat-cepat join sebelum giveaway tamat 20 September 2013! KLIK SINI!

Random Giveaway by FD



Klik banner utk join !

Haduah yang dipilih :

Coklat & Teddy bear
Crumple shawl
Printed tee/t-shirt

FIRST MINI GIVEAWAY BY LOLLISTA






KLIK BANNER UNTUK JOIN

Senarai hadiah:
3 x RM5 topup| 3 x RM5 topup | 1 x Butterfly embroidery shawl | 2x RM5(Cash/topup)

First mini giveaway dianjurkan oleh SimanisLollista dan disponsor oleh Hassetiqa , SuriaHaserinah
dan Ain Sahara


MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJES



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Angah dan Ahkak Gojess kali ni telah bekerjasama untuk membuat MEGA GA.Kenapa mega ga?? Sebab hadiah yg sangat2 best!! :D





GIVEAWAY ni akan berjalan selama 2 minggu sahaja!! :D

Syarat-Syarat Menyertai GIVEAWAY ini ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur AHKAKGOJES & DJH, Add To Circle Google +Mohamad Khairil dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. *WAJIB
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual

BLOG PENGANJUR*WAJIB

BLOG SPONSOR*WAJIB

Add To Circle Google Kathy Rbain

LIKE FANPAGE SPONSOR*WAJIB


FOLLOW TWITTER *WAJIB

SILA KLIK UTK LIHAT HADIAH

SENARAI PESERTA
Harap korang support GA Angah dengan Ahkak Gojes ni :D

Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani



KLIK BANNER!


Assalamualaikum.

First off all, peserta mestilah mempunyai sifat jujur dalam diri! Jom ramai ramai meriahkan Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani ini! Pelbagai hadiah yang menarik menanti para pemenang!

Promot habis-habisan untuk memenangi kategori top referral (6 pemenang ) yang bakal memenangi ;

Baju random x3
Lil' Basket Hamper x2
Blouse Zebra x1

Yang selebihnya akan ditentukan oleh pakcik random 100%

Semua peserta Wajib ikut syarat daripada penganjur dan {para sponsor} yang telah menaja {pelbagai jenis hadiah!}


ADAKAH ANDA PEMENANG YANG DICARI ? JOM SERTAINYA SEKARANG!

Holiday Giveaway by Nurin Aireen



Klik banner utk join !

Rindu arwah mak long


Tinggal la shari je kan kita nak raya . Kejap je masa bjalan . Esok , genap la stahun arwah maklong meninggal . Dan lusa , kita dah raya . Arwah mklong mninggal taon lpas (7.8.12) time bulan puasa . Arwah mninggal coz apendix . Hana mmg rapat dengan arwah . Arwah baik sangat . Suka tolong  org . Even dya tadak duit , dia ttap tolong orang :') Arwah ni bukan jnis orang yang bkira . Time dya mninggal tu , anak dia baru 2 bulan . Dya baru kawin . Desember 2011 . Anak first pulak tu . Ksian anak dia . Bila rindu arwah je , hana msti tgok muka anak dya . Comel sgt . Stiap kali raya je , dya msti buat kek batik n bihun sup . Rndu masakan arwah :'( Smoga arwah tenang disana . Amin , InsyaAllah . Sedekahkan al-fatihah utk arwah . 

AL-FATIHAH

Mini Giveaway by Farhan Kerewx


TEKAN BANNER!

Syarat-syarat:
  1. Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia sahaja.
  2. Follow Blog Farhan Kerewx, follow twitter Farhan Kerewx & like fanpage Farhan Kerewx
  3. Wajib follow blog, like fanpage dan follow twitter semua sponsor. (Rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entry bertajuk "Mini Giveaway by Farhan Kerewx" dan jangan lupa backlink.
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste ke ruangan HTML dan publish entry.
  6. Tinggalkan URL entry anda diruangan komen sahaja. (Cbox tidak terima)
Senarai sponsor:
  

Follow Twitter Sponsor:



Klik Iklan Sponsor:



Senarai Hadiah:

  • Keychain Korea x1
  • Necklace Owl x1
  • Shawl x2
  • Keychain x1
  • Long Necklace x1
  • Keychain Felt x1
  • Bloglist x5
  • Twitter Background x5
  • Header x2
  • Top up rm5x2
  • Top up rm5x1
  • Top up rm10x3
  • Top up rm5x2
  • Top up rm5x4
  • Top up(celcom/maxis) x1
TAMAT: 18 OGOS 2013/ JAM 11:59 PM.




Ramadhan Giveaway by Asma' Sah



Klik banner utk join !