Followers

My First Give Away



JOM JOIN !

Banyak hadiah menarik untuk dimenangi . Lagipun , tak bnyak syarat yang kena ikut . Rugi tak join . 

So syarat-syarat macam ni je :

1. Follow my blog already : Dhae Lover !
2. Follow my twitter : sirasa__
3. Buat entry pasal 'my first Give Away' dan letak gambar kat bawah ni sekali untuk link terus my blog
( dalam entry provide kan korang punya twitter kay )
4. Share my GA kat mana2 . FB dll . ( provide link dalam entry kay )

Done 4 syarat tadi boleh terus komen this entry . 

Senang dan mudah kan :) The best 5 entry sy akan pilih sebagai pemenang GA ni .
Tempoh penyertaan :  27 Mei 2013 until 8 Jun 2013

Pemenang akan diumumkan pada Isnin 10 Jun 2013 dan hadiah akan diberikan selewat-2nya 20 Jun 2013

Nak tahu Hadiah apa yang bakal korang dapat ? ? ?

Yang pasti bukan any freebies sebab sy tak mahir bab2 ni 0kay . Heheh . Jom tengok :

available 3 helai tudung bawal (1pcs one person)
available 6 felt keychain (2pcs one person)
available topup RM10 for all (celcom/maxis/digi/umobile)
available 15 shiseido mask (5pcs one person)
Post a Comment