Followers

Azam 2014


Hai-2 . See my title right ? Yeahhh , azam hana pada tahun 2014 ialah menjadi the best student . Next year , i'll become candidate SPM . InsyaAllah , i try my best to fulfill my parent's dream ^_^ . My mum and dad nak hana jadi doktor but hana mmang lemah subjek math n sains . Ohh no ! Mcam mna nihh . Next year dah nk SPM . But , hana akn brusaha jgakk . Chaiyokkk-2 ! Hehe . Lpas SPM , hana ingat nk pegi amek kursus psal wat hantaran nih . Hana mmang minat bab-2 nih . Adik bradik hana mmang rmai . So , if diorang nak kahwin , hana bole tolong buatkan hantaran dkat diorang . Tak pyah nk tempah-2 bagai kan ? Jimat kos kan ? Then , klau result SPM hana okay , hana ingat nk smbung blajar . Nak ambik course psal perubatan . Tuh pun klau subjek math n sains okayy . Klau takk , nnti hana tnya laa pndapat family hana nak ambik course apa kann . Lagi satu , hana mmang minat pasal photography nihh . Tapi my family bg ke ? Hurmm , don't know laa . Hana ingat , time hana blajar nnti bole laa wat keja partime . Tlg wat hantaran . Duit yang diorang bayar tuh , bole laa hana bayar yuran pengajian kan ? Klau ada lebih , bole laa simpan utk msa depan . Tak pyah bharap duit family lagi . Adik hana pun ada yang still blajar lagi . Msti bnyak duit yg nak guna . So , hana nak berdikari . Actually , hana mmang minat sangat dalam bab perniagaan nih . Tapi tkde sapa yang support :( . Cehhh , hana brangan nk bkak kedai or butik . Brangan lebih je hana nihh . Tapi klau ada rezeki , Alhamdulillah . Doakan hana eik ^_^ Thanks .

NEW YEAR GIVEAWAY BY LOLLISTA & FRIENDS



http://lollista.blogspot.com/2013/12/new-year-giveaway-by-lollista-friends.html

KLIK BANNER UNTUK JOIN


Senarai hadiah:
2 x RM5 (topup) | 1 x Shawl | 4 x RM10(Total RM40/Cash) | 1x RM5(topup)| 1x Shawl size 1.7m x 0.7m dan losyen Avon

First mini giveaway dianjurkan oleh SimanisLollista dan disponsor oleh Areumdaun Closet, HY Emporium , NurBelleFatin Diana dan Izzati Adila

Tarikh tamat 31 December 2013. Umum pemenang 1 Januari 2014.


It's December Giveaway


 It's December Giveaway

Due date : 16 Dec 2013
Pengumuman pemenang : 17 Dec 2013

Saya Blogger Hawwt


 Saya Blogger Hawwt

Klik banner untuk join ^_^
banyak hadiah gempak yang menarik !

Mega Giveaway by Mojatcerewet.com

Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Jom join Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com sejumlah RM255 Topup untuk dimenangi! Klik banner atau klik SINI untuk join !

Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com dianjurkan oleh Mojat dan disponsor oleh Adam Faiz,Fatin Farhanah,Munirah Rahman,Aina roseberry,Ana Ahmad,Cik Amal,Kasih Lestari Abadi,Anis AMira,Izyanyancinnamon,Maisarah,Hawa Syazana dan coretanku inpirasiku !

1st Giveaway By Huda

Assalamualaikum and hi ! ^___^


-Klik banner untuk join-

Antara hadiah yang ada : Novel, Kain Cotton, Topup, shirt, beg , Ice Watch, Kawaii Brooch, Contact Lens, Notebook, Cathy Choo, Lipstick dan banyak lagi . Jom join  !

1st Giveaway ni dianjurkan oleh Huda@Vidolaaa dan di sponsor oleh Huda | Nurul Nadhirah | Jaja Imah | Acik's Closet | Siblingsblogshoppe | Emy | Mira | Sarah Sabrina |

Tarikh tamat : 11 November 2013


1K Giveaway By Cik Arnab


 1K Giveaway By Cik Arnab

Klik banner untuk join !
Jom ramai2 join GA ni . Banyak hadiah yang menarik dan gempak . 

Rugi tak join !

Yeayyy ! Dapat hadiah topup


Haiii-II , lama tak hapdate entry kann ? Tgk tajuk entry tuhh . Alhamdulillah , dh sbulan tak topup coz always dapat hadiah topup . Aku pakai digi , so sminggu skali je la topup . Baru-II nie aku mnang GA Misz Nadea . Mnang topup rm5 . Alhamdulillah , rezeki aku kann ? Lpas tu aku tak topup dahh coz aku jrang msg . Then aku mnang pulak Topup GA Yong Atira  . Yang nihh pun mnang topup rm5 jgakk ^_^ . So , smpai cni jaa entry aku . Len kali aku update lagi . Salam sayang dari eidza .


Friendship Giveaway By HimeOuji Shop

(Klik banner for joining)


(Start pada 28.10.13 dan tamat pada 18.11.13)

Syarat-syarat:
  • Warganegara Malaysia
  • Mempunyai Bog dan Facebook *yang tak ada twitter pun boleh join
  • Ikut semua syarat-syarat
  • Buat entri bertajuk Friendship Giveaway By HimeOuji Shop
  • Copy kod di bawah sekali paste dalam entri
  • Hantar link penyertaan di ruang komen ini
Senarai Hadiah dan Sponsor
  • {1} Pencilcase One Of Kind by Shiedahruslan Kpop Shop
  • {2} Biji keychain exo by Eymasu and World Craft
  • {3} Notebook by Azlan Azmi
  • {1} Dodora by Eyma Lydia 
  • {2} High Beam by Eyma Lydia
  • {2} Doodle by Zakie Zaki
  • {2} Fridge magnet by Nur Farahain 
  • {2} Voucher 30% Hime Ouji Shop by Hime Ouji Shop 
  • {3} Kpop Bookmark by Aida Adnan 
  • {3} Kpop Bookmark by Anisaa Manaf 
  • {5} Top up by Aimi Wahid 
  • {2} Vector by Nur Aina Nazura 
  • {2} Header by Ieyra'Nur Zahira Ghani 
  • {3} Header by Aisyah Bakri 
  • {3} Korean Product by Simple Syara
  • {2} Bangle by Areena official Blog
  • {1} Make Up Case by The Great Little Summer Crafts
  • {1} Cotton Fon Casing by The Great Little Summer Crafts
  • {1} Handmade Keychain Moustache by Lilly Lolly
Follow Blog Sponsor
Like Fanpage Sponsor:


 
Follow twitter *bagi yang ada


Follow dan add Facebook:
https://www.facebook.com/GadisShoot
https://www.facebook.com/lilly.lolly2

Join Group ni:

https://www.facebook.com/groups/512360175517595/

Follow Istagram *bagi yang ada:
http://instagram.com/aimyyyyy

Klik dan tunggu habis loading:  *ada rekod
{1}  {2}  {3}  {4}

Mini Giveaway #2 By Nabila Medan


CLICK BANNER!!

Giveaway Jom Menang


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
i) 1 set perfume bernilai RM120.00
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

Hadiah ditaja oleh Loveperfume & Yumida


TAMAT: 9 NOVEMBER 2013

Just Shut Up Giveaway #1 by Farah Arina


 

Klik banner utk join ! 

Due date :
10/10/2013
Just Shut Up Giveaway #1 by Fara

SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750

  

  

Klik banner untuk join !

Topap Giveaway By Yong Atira

 

 

Klik banner untuk join !

3000 SLE Supporters Giveaway


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, GreenAmila, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam

Special Giveaway 2013 by Misz Nadea

  
  

Klik banner utk join !

#Duo Giveaway By Amirah Azman and Safiena



Assalammualaikum dan salam sejahtera


TEKAN BANNER SEKARANG !!

#Duo
Giveaway By Amirah Azman and Safiena ' Disponsor oleh 

Tarikh Penting 
  • Mula Giveaway : 15 September 2013
  • Tamat Giveaway : 15 Oktober 2013 (Hari Raya Haji)
  • Pengumuman Pemenang : 19/20 Oktober 2013

Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz

Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz


*KLIK BANNER*

Jom join duo mega giveaway oleh Fiqa Nsz dan Adam Faiz!
Hadiah Gempak habis!
16 hadiah untuk dimenangi seperti hp case, kain pasang sutera vietnam, kemeja, produk kecantikan, koleksi baju, topup dan banyak lagi!

cepat-cepat join sebelum giveaway tamat 20 September 2013! KLIK SINI!

Random Giveaway by FD



Klik banner utk join !

Haduah yang dipilih :

Coklat & Teddy bear
Crumple shawl
Printed tee/t-shirt

FIRST MINI GIVEAWAY BY LOLLISTA






KLIK BANNER UNTUK JOIN

Senarai hadiah:
3 x RM5 topup| 3 x RM5 topup | 1 x Butterfly embroidery shawl | 2x RM5(Cash/topup)

First mini giveaway dianjurkan oleh SimanisLollista dan disponsor oleh Hassetiqa , SuriaHaserinah
dan Ain Sahara


MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJES



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Angah dan Ahkak Gojess kali ni telah bekerjasama untuk membuat MEGA GA.Kenapa mega ga?? Sebab hadiah yg sangat2 best!! :D





GIVEAWAY ni akan berjalan selama 2 minggu sahaja!! :D

Syarat-Syarat Menyertai GIVEAWAY ini ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur AHKAKGOJES & DJH, Add To Circle Google +Mohamad Khairil dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. *WAJIB
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual

BLOG PENGANJUR*WAJIB

BLOG SPONSOR*WAJIB

Add To Circle Google Kathy Rbain

LIKE FANPAGE SPONSOR*WAJIB


FOLLOW TWITTER *WAJIB

SILA KLIK UTK LIHAT HADIAH

SENARAI PESERTA
Harap korang support GA Angah dengan Ahkak Gojes ni :D

Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani



KLIK BANNER!


Assalamualaikum.

First off all, peserta mestilah mempunyai sifat jujur dalam diri! Jom ramai ramai meriahkan Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani ini! Pelbagai hadiah yang menarik menanti para pemenang!

Promot habis-habisan untuk memenangi kategori top referral (6 pemenang ) yang bakal memenangi ;

Baju random x3
Lil' Basket Hamper x2
Blouse Zebra x1

Yang selebihnya akan ditentukan oleh pakcik random 100%

Semua peserta Wajib ikut syarat daripada penganjur dan {para sponsor} yang telah menaja {pelbagai jenis hadiah!}


ADAKAH ANDA PEMENANG YANG DICARI ? JOM SERTAINYA SEKARANG!

Holiday Giveaway by Nurin Aireen



Klik banner utk join !

Rindu arwah mak long


Tinggal la shari je kan kita nak raya . Kejap je masa bjalan . Esok , genap la stahun arwah maklong meninggal . Dan lusa , kita dah raya . Arwah mklong mninggal taon lpas (7.8.12) time bulan puasa . Arwah mninggal coz apendix . Hana mmg rapat dengan arwah . Arwah baik sangat . Suka tolong  org . Even dya tadak duit , dia ttap tolong orang :') Arwah ni bukan jnis orang yang bkira . Time dya mninggal tu , anak dia baru 2 bulan . Dya baru kawin . Desember 2011 . Anak first pulak tu . Ksian anak dia . Bila rindu arwah je , hana msti tgok muka anak dya . Comel sgt . Stiap kali raya je , dya msti buat kek batik n bihun sup . Rndu masakan arwah :'( Smoga arwah tenang disana . Amin , InsyaAllah . Sedekahkan al-fatihah utk arwah . 

AL-FATIHAH

Mini Giveaway by Farhan Kerewx


TEKAN BANNER!

Syarat-syarat:
  1. Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia sahaja.
  2. Follow Blog Farhan Kerewx, follow twitter Farhan Kerewx & like fanpage Farhan Kerewx
  3. Wajib follow blog, like fanpage dan follow twitter semua sponsor. (Rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entry bertajuk "Mini Giveaway by Farhan Kerewx" dan jangan lupa backlink.
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste ke ruangan HTML dan publish entry.
  6. Tinggalkan URL entry anda diruangan komen sahaja. (Cbox tidak terima)
Senarai sponsor:
  

Follow Twitter Sponsor:



Klik Iklan Sponsor:



Senarai Hadiah:

  • Keychain Korea x1
  • Necklace Owl x1
  • Shawl x2
  • Keychain x1
  • Long Necklace x1
  • Keychain Felt x1
  • Bloglist x5
  • Twitter Background x5
  • Header x2
  • Top up rm5x2
  • Top up rm5x1
  • Top up rm10x3
  • Top up rm5x2
  • Top up rm5x4
  • Top up(celcom/maxis) x1
TAMAT: 18 OGOS 2013/ JAM 11:59 PM.