Followers

Stop Join Giveaway !

Assalamualaikum ^^ . This year mmang busy sngat coz nak SPM . So kena laa buat yg terbaik kann ? Sblum nih rajin jgak laa join GA but this year kena stop join coz mmang tak sempat nk join . Pagi skola , blek pkul 2 then smbung plak tusyen kat skola smpai pkul 4 . Mlam plak ada tusyen . Huh , mmang penat laa . Tapi tkpe . My mum said , taon nih je kena bkorban lebih :) Taon nih tak bole nak memain dah . Tak bole nk bkak blog , update entry like always , tkleh on facebook . Phone pun jrang pegang dah la nihh . Mmang busy sngat . Now baru hana tau btapa penatnya jadi candidate SPM . But , it's okay . SPM is around the corner . Tkde masa nak memain dah . Kena fokus study n study . Tuh je keja hana . Sometimes , makan pun tak sempat . Hana nak buat yang terbaik taon nih ! Chaiyokk-2 ! Hana nk capai cita-2 hana ^_^ . Bla cita-2 hana dah tcapai , baru laa bole relaks ckit kann ? Cuti skola pun mcam tak cuti je . Homework bnyak , klas tambahan lg pastuh tusyen plak . Hadoii . Okaylaaa . Stakat nih je hana sempat tulis . Homework bertimbun nak kena buat . Daaa , take care yaa ^_^ . Wish me luck in my SPM . Assalamualaikum .
Post a Comment