Followers

Azam 2014


Hai-2 . See my title right ? Yeahhh , azam hana pada tahun 2014 ialah menjadi the best student . Next year , i'll become candidate SPM . InsyaAllah , i try my best to fulfill my parent's dream ^_^ . My mum and dad nak hana jadi doktor but hana mmang lemah subjek math n sains . Ohh no ! Mcam mna nihh . Next year dah nk SPM . But , hana akn brusaha jgakk . Chaiyokkk-2 ! Hehe . Lpas SPM , hana ingat nk pegi amek kursus psal wat hantaran nih . Hana mmang minat bab-2 nih . Adik bradik hana mmang rmai . So , if diorang nak kahwin , hana bole tolong buatkan hantaran dkat diorang . Tak pyah nk tempah-2 bagai kan ? Jimat kos kan ? Then , klau result SPM hana okay , hana ingat nk smbung blajar . Nak ambik course psal perubatan . Tuh pun klau subjek math n sains okayy . Klau takk , nnti hana tnya laa pndapat family hana nak ambik course apa kann . Lagi satu , hana mmang minat pasal photography nihh . Tapi my family bg ke ? Hurmm , don't know laa . Hana ingat , time hana blajar nnti bole laa wat keja partime . Tlg wat hantaran . Duit yang diorang bayar tuh , bole laa hana bayar yuran pengajian kan ? Klau ada lebih , bole laa simpan utk msa depan . Tak pyah bharap duit family lagi . Adik hana pun ada yang still blajar lagi . Msti bnyak duit yg nak guna . So , hana nak berdikari . Actually , hana mmang minat sangat dalam bab perniagaan nih . Tapi tkde sapa yang support :( . Cehhh , hana brangan nk bkak kedai or butik . Brangan lebih je hana nihh . Tapi klau ada rezeki , Alhamdulillah . Doakan hana eik ^_^ Thanks .
Post a Comment