Followers

Hadiah bufday from my lovely boyfie



Hai allz . Actually , bear ny syafiq kasi masa 24.3.2013 . My bufday on 14 januari . Kami mmg jarang jmpa .  Selama nyy pun , kami just msg or call . 23.3.2013 kami jmpa . Tu pun sbb parents kwan hana buat lawatan pegi Melaka so dya pun join jgak . Last kmi jmpa , blan 12 taon lpas . Lpas tu mmg tak jmpa dh . Mmg kami dok dekat tapi masing2 bz . So , tkde masa la nak jmpa . Time kat Melaka , dya pakat ngn kawan hana . Dya cakap , dya nak beli teddy bear as gitf for my bufday . So , my friend follow dya pegi bli teddy bear . Actually , syafiq taktau nk pilih mcm mna , sbb tu la dya ajak kawan hana ikut sekali . Masa dya pegi beli tu , hana ada dalam bas . Malas nk turun sbb dah penat bjalan sharian . Hana pun tnggu la dya . Tiba2 , dya naik bas n dya kasi teddy bear tu at hana . Mula2 hana mmg tkejut . Yelaw , tiba2 melutut then kasi bear tu . Suma orang dalam bas tu tengok . Hana mmg terharu gila . Siap ada cincin lagi . Dya selit dekat celah2 teddy bear tu . Dya cakap , soe sbb lambat bagi hadiah . Sokay sayang . Thank you so much ! I love you very much . Now , dah nak msuk 6 bulan kami couple . Ya Allah , kalau dya mmg jodohku , kekalkanlah hubungan kami . Amin , insyaAllah . 


Post a Comment